Enten du vil utforske vinens verden, utfordre venner eller kolleger i kokkekamp, eller lage mat i naturen, har vi det perfekte kurset for dere. Våre opplevelser er skreddersydd for grupper fra 8 deltakere, men kan også tilpasses for større og mindre grupper.

Vinperler & Smakfulle biter fra Mirabelle by Ørjan Johannessen

Pris per person: 1295,-

Varighet: 2 timer

Passer for: 1 til 100 personer

Velkommen til et hyggelig og lærerikt vinkurs. På dette kurset vil du få muligheten til å utforske vinens verden i kombinasjon av deilige smakebiter fra Mirabelle by Ørjan Johannessen.

Kurset ledes av Alexander Wiggins «Head Sommelier» i Mirabelle, og han lover en uforglemmelig opplevelse. Du vil få smake på fire viner, nøye utvalgt for å fremheve deres særpreg og smak. For å løfte opplevelsen ytterligere, vil det bli servert tre utsøkte smakebiter fra Mirabelle.

Kurset holdes på engelsk

Pris per person: 1450,-

Varighet: 1,5 time

Passer for: 4-24 personer

Konsept:

Vær med og skap en konkurransefylt time med dine venner eller kolleger, der Teambuilding og samarbeid står i fokus for å skape de beste rettene.

Kokken viser dere en Masterclass om «how to» før dere deles inn i lag og får en gitt tid på gjennomførelse, der det handler om og levere den beste retten med godt samarbeid og fokus. Kokken bedømmer til slutt hvem som vinner premien.

Kokkekamp

Kokkekamp og Vin

Pris per person: 2400,-

Varighet: 2,5 time

Passer for: 2-24 personer

Konsept:

Vær med og skap en konkurransefylt time med dine venner eller kolleger, der Teambuilding og samarbeid står i fokus for å skape de beste rettene.

Kokken viser dere en Masterclass om «how to» før dere deles inn i lag og får gitt tid på gjennomførelse, der det handler om og levere den beste retten med godt samarbeid og fokus.

Kokken bedømmer til slutt hvem som vinner premien.

Etter lagene er ferdig på kjøkkenet fortsetter de inne i vårt Chambre Separee med Head Sommelier fra Mirabelle By Ørjan Johannessen, her fortsetter konkurransen der de lærer om vin samt blir testet i blindsmaking.

Pris per person: 2000,-

Varighet: 2,5 timer

Passer for: 4-20 personer

Ørjan Johannessen er vinner av Europa & Verdensmesterskapet I kokkekunst Bocuse d`Or i 2012 og 2015, Han ELSKER konkurranser!

Med mini Bocuse d`Or får du som deltager være på lag med en kokk fra Ørjans restaurant Mirabelle der dere skal deles inn i 2 lag. Ørjan lager et råvarebord eller en råvarekasse til hver gruppe som vil være en «mystery basket»

Her vil gruppene planlegge sin meny sammen med sin kokke Coach og gjennomføre en fantastisk meny side om side med en profesjonell kokk fra Mirabelle.

Ørjan bedømmer til slutt det vinnende laget med en flott premie.

Dette er konkurransen der man kjenner på vinnervilje, fokus, lagarbeid og mestring😊

Mini Bocuse d'Or

Campfire Cooking

Pris per person: 3000,-

Gjennomføring: 3,5 timer

Passer for: 2 -60 personer

Bli med ut på tur med våre kokker, her drar vi sammen ut i naturen.

Vi lager og tilbereder et måltid på bålpanne, primus eller andre ting med de fantastiske råvarene vi har rundt oss på øya som for eksempel villsau, fisk, skalldyr og deilige grønnsaker.

Kanskje vi klarer å sanke noe på veien også.

Tips og triks til det å tilberede mat ute i naturen samt et fantastisk måltid i vakre omgivelser.